Verslagen 2018

Vr 01 jun Verjaardag Branca Secic

Ex lid Branca Secic had de gezegende leeftijd van 50 bereikt. Ter ere van dit feit verzorgden we een verassingsconcert. Haar dochter Iris had ervoor gezorgd dat er wat geheimzinnigheid rond om het optreden was, want Branca mocht het zelf dan ook niet weten. In de miezelregen moesten we helaas de instrumenten opzetten, maar daardoor lieten wij ons niet beiinvloeden. Bij de eerste klanken kwam Branca naar buiten, en zeer verrast en blij dat wij dit voor kwamen spelen. bij het laatste nummer mocht zij zelf ook nog meespelen. Ze bedankte ons en was zeer blij na afloop.

 

Zo 24 jun Braderie Heerlerbaan

Wederom present ook dit jaar weer met een stand.  De opbrenst wordt toegevoegd aan het budget van de concertreis van volgend jaar.

 

Do 26 jul Maankwartier Heerlen

Optreden op een redelijk aparte plaats was het optreden op het maanplein in Heerlen. Voor de bewoners was er een warm (letterlijk en figuurlijk) optreden in een aparte sfeer.

Za 18 aug Huwelijk Angele en Marc

Redelijk was ook het gegeven dat we mochten spelen voor een huwelijk van een van onze leden. Angele trad in het Huwelijk met Marc. Tijdens de kerkelijke inzegening mochten we in de kapel van Vrouwenheide ons steentje bijdragen. Nadien werd het feest uitbundig gevierd.

Za 1 sep Feest Ellis en Rob

Wederom een feestje in hetzelfde jaar Ellis en Rob 2 leden hielden een gezellig feest tbv hun verjaardagen en samenzijn. Hier speelden we een selectie van ons repertoire en natuurlijk de felicitatiemars.